قابلیت جدید اینترنت اشیا در ویندوز 10
به گزارش BACpress؛ به نقل از zdnet، نوشت: مایکروسافت درماههای پیش رو،تغییرات قابلتوجه و مهمی را در پلتفرم ویندوز 10 برای اینترنت اشیا (IoT) خود پیادهسازی میکند.
ویندوز 10 در یک نگاه :
ویندوز ۱۰ یک سری از سیستم عامل های کامپیوتر های شخصی می باشد که توسط شرکت نرم افزاری مایکروسافت تولید و منتشر شده است که این ویندوز جزیی از خانواده سیستم عامل های NT می باشد. از ویندوز ۱۰ به عنوان جانشینی برای ویندوز ۸.۱ یاد می شود که بطور رسمی در تاریخ ۱۵ جولای ۲۰۱۵ معرفی و در ۲۹ م همان ماه برای ارایه در دسترس کاربران قرار گرفت.
ویندوز ۱۰ مرتبا در حال ارتقا و بروزرسانی می باشد که تمامی آپدیت های این سیستم عامل برای کاربران آن رایگان می باشد. اعداد استفاده شده در نسخه های مختلف آن یادآور زمان بروزرسانی آن هستند که به صورت عددی چهار رقمی که دو عدد اول سال و دو عدد بعدی ماه بروزرسانی آن را ذکر می کنند.
ردموندیها تصمیم دارند تا سال۲۰۲۱،دو ساختار Window10 IoT Core و Windows10IoT Enterprise را با هم ادغام کنند و همچنین ابعاد نسخهی حاصل را نیز به میزان قابل توجهی کاهش دهند.
ردموندیها ادعا میکنند که پلتفرم ویندوز 10 برای کاراییهای اینترنت اشیا در سال آینده قابلیتهای متعددی دریافت میکند. از میان قابلیتها میتوان به گسترش پشتیبانی از سختافزارها، کاهش تا۴۰درصدی ابعاد خود سیستم عامل و به روزرسانیهای خودکار اشاره کرد.
کاربران همچنین میتوانند جریانهای کاری لینوکس را به کمک Linux Containers در Azure Iot Edge در ویندوز 10 اجرا کنند. مقامهای مایکروسافت میگویند قابلیتهای جدید به زودی به صورت پیش نمایش آماده میشوند و در سال 2021 به صورت گسترده عرضه خواهند شد.
نسخهی بعدی ویندوز 10 با پشتیبانی طولانیمدت، هسته و نسخهی تجاری (Core و Enterprise) را با هم ادغام خواهدکرد. نسخهی ادغامشده به نام Windows 10Iot Enterprise شناخته میشود. مایکروسافت متعهد شدکه این نسخهی تجاری را با کانال خدمات طولانی مدت (LSTC) منتشرکند.