به گزارش بک پرس ، انقلاب فناوری تاکنون مفاهیم و نوآوری های مهم و هیجان انگیزی ارایه داده است. ازآنجا که اکثر فناوری ها وارد مرحله بلوغ خود شده اند، به پیشرفت خود ادامه داده و تأثیرگذاری بیشتری بر استفاده انسان از فناوری خواهند داشت. یکی از این هم افزایی ها که توسط محققان رونمایی شده، «اینترنت نانو اشیا» (IoNT) است. این نوآوری یکپارچه سازی فناوری نانو و اینترنت اشیا (IoT) است که در آن نانوماشین های مختلفی مانند حسگرها از طریق شبکه های ارتباطی توسط اینترنت به هم متصل می شوند.
مفهوم فناوری نانو امروزه بسیار رایج است. این مفهوم توسط ریچارد فاینمن، فیزیکدان و برنده جایزه نوبل در سال 1965، مطرح شد. وی در سال ۱۹۵۹ در سخنرانی مشهور و نوآورانهٔ خود در انجمن فیزیک آمریکا با عنوان «آن پایین فضای بسیاری هست»؛ به بررسی ایده هایی پرداخت که اکنون با نام فناوری نانو شناخته می شوند. فناوری نانو فراتر از صنعت بهداشت و درمان، اکنون در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. هدف اصلی این فناوری برجسته کردن زمینه کوچک سازی و ایجاد دستگاه های قدرتمند و ریز است.
تأثیر فناوری نانو در اینترنت اشیا
فناوری نانو راه حل های هوشمندانه ای را در حوزه های مختلف ازجمله زیست پزشکی، صنعتی و نظامی، همراه با کالاهای مصرفی و صنعتی ارایه می دهد. این فناوری می تواند با اینترنت اشیا ادغام شود تا یک شبکه فیزیکی متشکل از نانومواد را توسعه دهد. این امر می تواند تبادل داده از طریق اجزای مختلفی که با یکدیگر در سطح نانو ارتباط برقرار می کنند، تسهیل کند.