loader image

بیشتر بخوانید

صفحه اصلی > حمل ‌و ‌نقل هوشمند و شهر هوشمند : کاهش ترافیک شهری با چراغ راهنمایی‌های هوشمند

کاهش ترافیک شهری با چراغ راهنمایی‌های هوشمند

آیا تابه‌حال در ترافیک سنگینی که خودروها پشت سر هم صف کشیده باشند و هیچ گونه حرکتی نداشته باشند، گیر کرده‌اید؟ مطالعه جدید محققان نشان میدهد که میتوان با استفاده از چراغ راهنمایی‌های هوشمند مجهز به هوش مصنوعی جریان ترافیک و رفت و آمد ماشین ها را سریع ترو روان تر کرد. این بدین معنی است که دیگر مجبور نخواهید بیشتر از آنچه که باید در تقاطع خیابان ها منتظر بمانید.
به گزارش بک پرس، به نقل از نیواطلس، چراغ‌های راهنمایی و رانندگی براساس قوانین و حلقه‌های القایی تعبیه شده در مسیرها تغییر رنگ می‌دهند اما با استفاده از هوش مصنوعی در این چراغ راهنمایی‌های هوشمند جدید می‌تواند جریان حرکت ماشین‌ها را سریع‌تر و روان‌تر کند.

این مطالعه‌ای که بودجه آن توسط وزارت فدرال حمل و نقل و زیرساخت‌های دیجیتال آلمان و چندین شرکای دیگر تامین شده است، به عنوان بخشی از پروژه “KI۴LSA” توسط کشور آلمان صورت گرفته است .


حفظ امنیت سایبری از اولویت‌های مهم شهرهای هوشمند
در رسانه تخصصی شهر هوشمند و فناوری‌های نوین بک‌پرس بخوانید.


یکی از این شرکا موسسه الکترونیک نوری جامعه فرانهوفر است که اخیرا دوربین‌ها و حسگرهای راداری با وضوح بالا را در یک تقاطع که با چراغ راهنمایی‌های هوشمند کنترل می‌شود در شهر لمگو (Lemgo) را نصب کرده است و با استفاده از این تنظیمات جدید، این سیستم‌ تعداد خودروها و وسایل نقلیه ی دیگری که منتظر تغییر چراغ بودند، مدت زمانی که هریک از این خودروها باید منتظر می‌ماند و میانگین سرعت عبور هر خودرو از تقاطع را ثبت کرد.
از این داده‌ها برای آموزش یک الگوریتم رایانه‌ای مبتنی بر یادگیری ماشینی استفاده خواهد شد. استفاده از اینترنت اشیا، هوش مصنوعی و یادگیری ماشین برای جمع آوری داه‌ها شهری و آنالیز داده‌ها باعث هوشمندتر شدن شهرها می‌شود.
این الگوریتم ها به طور مداوم برای چند ماه آینده با شرایط ترافیک زمان واقعی در تقاطع های واقعی در آلمان سازگار می‌شوند تا دریابد کدام یک برای کاهش زمان انتظارخودروها عملکرد بهتری دارد چراکه محققان اذعان دارند که شبیه‌سازی‌ها ممکن است به طور کامل با شرایط زندگی واقعی مطابقت نداشته باشند.

چراغ راهنمایی‌های هوشمند با هوش مصنوعی

براساس شبیه‌سازی‌های رایانه‌ای، بهترین الگویی که مبتنی بر هوش مصنوعی است ، میتواند به بهبود جریان ترافیک بین ۱۰ تا ۱۵ درصد کمک کند.
همچنین در این پروژه تلاش می‌شود تا علاوه بر کاهش زمان انتظارخودروها، زمان انتظارعبور عابران پیاده در گذرگاه ها و خیابان ها را کاهش داده و بهبود بخشند. بنابراین از حسگرهای لیدار در چراغ راهنمایی‌های هوشمند (LiDAR) برای ارزیابی سرعت راه رفتن عابرین پیاده استفاده خواهد شد و اطمینان حاصل می‌شود که عابرین قبل از روشن شدن وتغییر چراغ راهنمایی، فرصت مناسب برای عبور ایمن از خیابان را در اختیار دارند.
امیدواریم که این فناوری مفید بوده و در سطح گسترده مورد استفاده قرار گیرد و به بهبود روند کاهش جریات ترافیک و تصادفات ناشی از آن کمک کند.
بیشتر بخوانید: استودیو معماری Roar در دنیای مجازی متاورس

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.

دیدگاهتان را بنویسید